accessoires

Onderdelen voor het zonnescherm

Is uw zonwering toe aan een opfrisbeurt? Knikt het knikarmscherm niet meer soepel, of is de band van de rolluikbediening geknapt? Dan kunt u ook bij ons terecht. Losse onderdelen voor zonwering en garagedeuren kunt u bij ons bestellen.

Accessoires bij Portenda

Een klein defect betekent niet gelijk dat de zonwering geheel vervangen moet worden. U kunt dan kiezen om een los onderdeel te kopen, wat natuurlijk een stuk voordeliger is. Portenda is specialist op gebied van zonwering en kan alle benodigde onderdelen leveren. Zo bieden wij onder andere de volgende accessoires:Zonwering bij Portenda

Service en reparatie door Portenda

Wij kunnen vervangingsonderdelen van alle soorten zonwering en garagedeuren leveren. Bij grotere defecten raden wij aan de beoordeling van een vakman te vragen, voordat u accessoires en/of onderdelen gaat bestellen. Tevens kan het zelfstandig uitvoeren van reparaties invloed hebben op de garantie van uw zonwering of garagedeur. Ook daarom is het ons advies om hiervoor een vakman in te schakelen. Portenda voert onderhoud uit aan alle soorten zonwering en garagedeuren; ook als deze niet oorspronkelijk door ons geleverd zijn.

Accessoires en opties van Somfy

Als officieel Somfy-dealer, leveren wij alle accessoires en toebehoren van deze producent. U heeft bijvoorbeeld handmatig bediende rolluiken, maar wilt deze graag elektrisch bedienbaar maken? Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden: het type buismotor is afhankelijk van de afmetingen van het rolluik of zonnescherm; u kunt kiezen voor een wandzender of afstandsbediening; of u gaat gelijk voor de volledige smart-home integratie met Tahoma en Connexoon.
Bekijk het assortiment in de showroom of hier op de site. Meer informatie kunt u ook via het offerte formulier aanvragen. 
Wij zijn dealer van de volgende merken:

Somfy

Marantec

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo