Motoren voor zonneschermen

Wat zijn motoren voor zonneschermen?

Wanneer u een elektrisch zonnescherm of uw bestaande zonnescherm elektrisch wil maken, is het essentieel dat u een motor aanschaft die het werkt voor u doet. Met één druk op de knop zal het zonnescherm uitgeschoven worden. Op deze manier doet de motor het werk voor jou. Dit is een stuk gemakkelijker, sneller en moeitelozer dan wanneer u het scherm handmatig uitschuift. Met elektrisch bedienbare zonneschermen zal uw woongenot geoptimaliseerd worden en uw huis zal in waarde worden verhoogd.

Welke motor heb ik nodig voor mijn zonnescherm?

Het is soms lastig om te bepalen welke motor u nodig heeft voor het zonnescherm. Zo zijn er buismotoren en rolluikmotoren.

Buismotoren worden gebruikt om verschillende soorten zonwering te bedienen, zoals zonneschermen, rolluiken of knikarmschermen (terrasschermen).  Ook kan er met een buismotor luiken worden geopend. Er zijn diverse soorten buismotoren verkrijgbaar, met ieder een andere eigenschap. Portenda geeft u graag advies over het type dat u kunt aanschaffen.

Rolluikmotoren zijn, zoals de naam al vermoed, ideaal voor het elektrisch openen van rolluiken. Hier hoort ook een eigen motorset bij. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw rolluikmotoren.

Somfy motoren

Wij zijn erkend dealer van Somfy motoren. De Somfy technologie maakt het beheren van je zonwering comfortabel en veilig. Somfy transformeert woningen naar smart homes. De nieuwste technologie van Somfy is io-homecontrol. Bij Portenda bieden we uiteraard de nieuwste technologieën. Vraag snel een offerte aan en ontvang vrijblijvend advies.

Onderaan de pagina ziet u een aantal van onze motoren, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om onze producten in de showroom te komen bekijken.

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo