Regensensoren

Waarom regensensoren?

Iedereen kent het wel; Er komt net een stortbui aan en u bent van huis en vergeten om de zonwering in te trekken. Dit kan best vervelend zijn en schadelijke gevolgen hebben voor uw zonnescherm. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor de zekerheid van onze regensensoren.

Hoe werken de sensoren?

De regensensor zal reageren bij contact met regen of natte sneeuw. Wanneer de sensor zonlicht opmerkt zal de motor worden aangestuurd en de zonwering zal omlaag gaan. Op deze manier zal uw zonnescherm worden beschermd tegen regen. Wanneer de regen weer stopt zal de zonwering vanzelf weer naar binnen gaan.

De regensensoren beschermen het zonnescherm tegen regen. De sensor waarneemt regendruppels of natte sneeuw en zal het zonnescherm naar binnen sturen. De regensensor zal perfect samen gaan met de zon- en windsensoren.

U kunt uw installatie verder uitbreiden met een zon- of regensensor. Ook kan er buitenverlichting bij worden aangesloten.

Somfy sensoren

Wij zijn erkend dealer van Somfy sensoren. De Somfy technologie maakt het beheren van je zonwering comfortabel en veilig. Somfy transformeert woningen naar smart homes. De nieuwste technologie van Somfy is io-homecontrol. Bij Portenda bieden we uiteraard de nieuwste technologieën. Vraag snel een offerte aan en ontvang vrijblijvend advies.

Sensoren bij Portenda

Onderaan de pagina ziet u een aantal van onze sensoren, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om onze producten in de showroom te komen bekijken.

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo