windsensoren bij elektrische zonwering

Waarom windsensoren?

Iedereen kent het wel; Er komt net heuse windstorm aan en u bent van huis en vergeten om de zonwering in te trekken. Dit kan best vervelend zijn en schadelijke gevolgen hebben voor uw windscherm. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor de zekerheid van onze windsensoren.

Hoe werken windsensoren?

De zonsensoren zullen reageren op windstoten. Wanneer de sensoren windstoten opmerken zal de motor worden aangestuurd en zal de zonwering omlaag gaan. Op deze manier zal uw interieur worden beschermd tegen wind en zullen beschadigingen worden voorkomen. Wanneer de wind weer verdwijnt zal de zonwering vanzelf weer naar binnen gaan.

De windsensoren beschermen het zonnescherm tegen windstoten. De sensoren waarnemen de windkracht en zal met harde windstoten het zonnescherm naar binnen sturen. De windsensor kan perfect samen gaan met de zonsensoren en de regensensoren. 

U kunt uw installatie verder uitbreiden met een zon- of regensensor. Ook kan er buitenverlichting bij worden aangesloten.

Somfy sensoren

Wij zijn erkend dealer van Somfy sensoren. De Somfy technologie maakt het beheren van je zonwering comfortabel en veilig. Somfy transformeert woningen naar smart homes. De nieuwste technologie van Somfy is io-homecontrol. Bij Portenda bieden we uiteraard de nieuwste technologieën. Vraag snel een offerte aan en ontvang vrijblijvend advies.

Onderaan de pagina ziet u een aantal van onze sensoren, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om onze producten in de showroom te komen bekijken.

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo