zonSensoren bij elektrische zonwering

Wat zijn sensoren bij elektrische zonwering?

Wanneer u nou al over elektrische zonwering beschikt of aan het oriënteren bent; Portenda biedt sensoren voor de meeste types zonwering. Met klimaatsensoren breidt u uw installatie uit om duurzamer met uw zonwering om te gaan. Vooral in ons land is dit erg handig want voor in ons kikkerland kan het weer kan snel omslaan.

Waarom zonsensoren?

De zon is natuurlijk heerlijk, maar de scherpte van het zonlicht kan ook negatieve gevolgen hebben en uw interieur aantasten. Wanneer u de zonsensoren op uw zonnescherm toepast, zal het scherm omlaag gaan wanneer de zon schijnt. Dit zal de aantasting van de zon op uw interieur verminderen. Ook zal met toepassing van het zonnescherm de opwarming in huis tegengaan. Met toepassing van zonsensoren zal je thuis helemaal op je gemak zijn. 

Hoe werken zonsensoren?

De zonsensoren zulllen reageren op zonlicht. Wanneer de sensor zonlicht opmerkt zal de motor worden aangestuurd en de zonwering zal omlaag gaan. Op deze manier zal uw interieur worden beschermd tegen zonlicht. Wanneer de zon weer verdwijnt zal de zonwering vanzelf weer naar binnen gaan.

U kunt uw installatie van uw zonnescherm verder uitbreiden met een wind- of regensensor. Ook kan er buitenverlichting bij de zonsensoren worden aangesloten.

Somfy sensoren

Wij zijn erkend dealer van Somfy sensoren. Somfy doet er alles aan om u in uw huis zo veel mogelijk op uw gemak te laten voelen. De Somfy technologie maakt het beheren van je zonwering comfortabel en veilig. Somfy transformeert woningen naar smart homes. De nieuwste technologie van Somfy is io-homecontrol. Bij Portenda bieden we uiteraard de nieuwste technologieën. Vraag snel een offerte aan en ontvang vrijblijvend advies.

Onderaan de pagina ziet u een aantal van onze sensoren, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om onze producten in de showroom te komen bekijken.

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo