Bedrijfsdeuren bij portenda

Bedrijfsdeuren van de hoogste kwaliteit

Brand- en inbraakwerend, geheel aan te passen aan uw wensen en voorzien in een veilige werkomgeving; met een bedrijfsdeur van Portenda kiest u de hoogste kwaliteit voor uw  bedrijf. Wij bieden een groot assortiment overheaddeuren, roldeuren, schuifdeuren en snelloopdeuren voor industrie en utiliteitsgebouwen. Daarnaast vindt u ook verschillende modellen brandwerende deuren in ons aanbod. Tevens nemen wij u alle zorg uit handen door onderhoud en reparaties af te dekken middels een onderhoudscontract.

Bekijk hier het aanbod bedrijfsdeuren van Portenda:

knop sectionaaldeuren   Roldeuren bij Portenda   Snelloopdeuren bij Portenda 
Schuifdeuren bij Portenda   Brandwerende deuren bij Portenda

100% maatwerk, professionele montage en onderhoud

Als bedrijf heeft u andere wensen dan een particuliere klant, en wij bij Portenda snappen dat. Bij onze bedrijfsdeuren wordt extra scherp gelet op kwaliteit, veiligheid, en functionaliteit. Daarnaast verzorgen wij volledig de levering en installatie; en met een onderhoudscontract bent u verzekerd van professioneel onderhoud van uw bedrijfsdeur.
Net als al onze andere producten zijn bedrijfsdeuren compleet op maat gemaakt. Samen vinden we altijd een passende oplossing voor uw specifieke situatie. U kunt productinformatie hier op de site vinden, maar een afspraak op locatie voor gratis advies is ook mogelijk. In onze showroom in Hoogezand kunt u een groot aantal deuren bekijken. Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop