veiligheid voorop: branddeuren

Veiligheid is voor uw bedrijf van ongekend belang. In geval van een brandmelding moeten mensen, dieren en materialen zo snel mogelijk in veiligheid gesteld kunnen worden. Daarnaast moet schade zo beperkt mogelijk blijven. Binnen het assortiment branddeuren vindt u brandwerende roldeuren, hefdeuren, overheaddeuren, schuifdeuren en rolschermen. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Wij adviseren u graag over de meest veilige, praktische oplossing voor uw bedrijf. 

Brandwerende rol/hefdeur 60-180  Brandwerende roldeur 360 twin  Brandwerende roldeur 90-120 Eco  Brandwerende overheaddeur 60-90

Volledig gecertificeerd

Alle branddeuren worden altijd bij een geaccrediteerd laboratorium getest, zoals Efectis. Iedere deur wordt tweezijdig getest volgens de meest recente Europese normeringen, de EN 1634-1.
Als het beoogde doel middels de testen wordt behaald, ontvangt de betreffende deur een classificering op basis van de meest recente Europese normering, de EN 13501-1. Onze leverancier heeft als eerste fabrikant in Europa haar branddeuren succesvol getest op zowel brand- als rookwerendheid, volgens de NEN-EN 1634-3 norm. De afzonderlijke testrapporten per deur kunt u bij ons opvragen.

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop