Elektrische garagedeur laten plaatsen door Portenda uit Groningen

Een elektrische garagedeur laten plaatsen is vaak een hele klus. Laat dit daarom uitvoeren door een professionele organisatie zoals Portenda uit Groningen.

Uw garagedeur plaatsen met of zonder elektrische garageopener

Een garagedeur is meer dan een gewone deur. Het komt vaak voor dat uw garagedeur aan de voorkant van uw huis zit. Hierdoor heeft uw elektrische garagedeur ook direct een grote invloed op de aanblik van uw huis. Wij van Portenda in Groningen snappen het belang hiervan en bieden u daarom een breed assortiment van garagedeuren aan. U kunt bij ons kiezen uit tientallen verschillende varianten van elektrische garagedeuren in verschillende kleurstijlen. Van een roldeur, kanteldeur tot een elektrische garagedeur laten plaatsen. Door ons ruime assortiment zijn wij iedere klant van dienst.

Het assortiment van Portenda

Portenda uit Groningen heeft een groot assortiment garagedeuren, waaronder:

Waarom kiezen voor een elektrische garagedeur van Portenda

Alle garagedeuren bij Portenda bieden de mogelijkheid om deze laten aandrijven met een elektrische afstandsbediening. Ook kunnen alle garagedeuren van Portenda op maat geleverd worden. Levering door Portenda is altijd gratis. Naast een ruime keuze uit verschillende kleuren en modellen kunt u ook kiezen voor een bepaald profiel van uw deur en isolatie. Hierdoor hebben wij altijd een passende oplossing voor u in ons assortiment.

Advies door Portenda uit Groningen

Hebt u interesse in een elektrische garagedeur van Portenda? Of wilt u graag advies over welke deur voor u geschikt is? Wij komen graag bij u langs voor gratis advies en zullen u dan helpen met een passende oplossing. 

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop