Garagedeuren bij Portenda

Een garagedeur maakt vaak deel uit van de voorkant van de woning en bepaalt daarmee het aanzicht van uw huis. Bij Portenda snappen we het belang hiervan en bieden daarom een breed assortiment garagedeuren aan. U kunt bij ons kiezen uit tientallen varianten (elektrische) garagedeuren in verschillende kleurstijlen en profilering. Met hun jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs voor iedere situatie het beste product selecteren. Bij ons vindt u altijd een deur passend bij uw wensen en woning.

Bekijk ons assortiment garagedeuren:

Openslaande garagedeuren bij Portenda  Sectionaal garagedeuren bij Portenda  Kanteldeuren garage bij Portenda
Schuifdeuren garagedeuren bij Portenda  Roldeuren garagedeuren bij Portenda  Bijpassende zijdeuren voor garagedeuren

Garagedeur met elektrische garageopener plaatsen

Een elektrische garageopener verhoogt het bedieningsgemak. Stel u voor: geen gedoe met zware tassen en sleutels, maar vanuit de auto alvast de deur openen met een druk op de knop. Alle garagedeuren van Portenda zijn geschikt voor aandrijving met een elektrische afstandsbediening.

Waarom kiezen voor een garagedeur van Portenda

Zoekt u kwaliteit, maatwerk, ruime keuze en deskundig advies? Dan kiest u voor Portenda!

Twijfelt u over welk type deur het meest geschikt is voor uw situatie? Wij komen bij u langs voor gratis advies en bekijken samen wat de best passende oplossing is. Plan direct een afspraak via het formulier bovenaan de pagina.

Aardbevingsschade? Gebruik de waardevermeerderingsregeling 2017

Woont u in één van deze gemeentes: Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren , De Marne , Bedum , Winsum, Hoogezand-Sappermeer of in Menterwolde, en heeft u minstens € 1.000,- aardbevingsschade? 
Dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor de waardevermeerderingsregeling 2017 (tot 1 juli 2016 was dit de tijdelijke regeling waardevermeerdering), voor het plaatsen van een geïsoleerde garagedeur.
Kijk voor alle informatie en regels omtrent deze subsidieregeling op 
www.snn.nl onder het kopje waardevermeerderingsregeling 2017.

Bekijk ook het informatie-filmpje hieronder en neem contact op met één van onze specialisten, voor het aanvragen van een offerte.

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop