Terug naar garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Heeft u een garage of berging waar de auto niet in staat? Dan is een openslaande deur een goede optie. Deze biedt een brede doorgang voor gemak met bijvoorbeeld de fiets of container, is goed geïsoleerd (afhankelijk van model) en altijd eenvoudig te bedienen.

Klik op de foto's voor meer informatie of neem direct contact op voor uitgebreid advies.
 

Luxe-Line openslaande garagedeuren Luxe-Line garagedeuren:
Bij deze serie openslaande deuren draait het om design, isolatie en gebruiksgemak.  De 40mm dikke staal sandwichpanelen en 53mm aluminium profielen met thermische onderbreking zorgen voor volledige isolatie. De mogelijkheden qua kleur en materiaaluitvoering zijn vrijwel onbeperkt. In combinatie met de zijdeur Luxe-Line Single een juweel voor iedere woning.
 

Openslaande garagedeuren Portenda BV
AW-2 Basismodel openslaande garagedeur
Deze deur is gebaseerd op het frame en plaatwerk van de kanteldeuren en wordt geleverd in een budgetvriendelijke enkelwandige uitvoering als isolatie niet nodig is. Het is ook mogelijk de deur uit te voeren met een isolatiepakket voor het deurblad en een tochtborstel voor de onderzijde.

 

Bekijk de AW40-2 ZT specificaties AW 40-2-ZT Half geïsoleerde garagedeuren 
De AW40-2 ZT is een deels geïsoleerde openslaande deur. Met 40 millimeter dikke sandwichpanelen zijn de deurbladen geïsoleerd, maar het kozijn heeft geen thermische onderbreking.  Daarmee valt dit type precies tussen de AW-2 en AW40-2 in en is ideaal voor situaties waar de garage goed op temperatuur moet kunnen worden gehouden, maar volledige isolatie geen absolute vereiste is.


AW30-2 openslaande garagedeur 
AW 30-2 met gladde panelen 
De AW30-2 is een volledig geïsoleerde aluminium openslaande garagedeur met thermisch onderbroken kozijn. De deur is technisch gelijk aan de AW40-2, maar is dan uitgevoerd met gladde panelen van 30mm dik. U heeft volop variatiemogelijkheden qua vulling, kleur en regels (horizontaal of verticaal).
 

Openslaande garagedeuren Portenda BV
AW 40-2 Geïsoleerde garagedeur
De AW 40-2 is een volledig geïsoleerde openslaande deur. Dit is de absolute top in het segment van de openslaande garagedeuren. Niet alleen de 40 mm dikke sandwichpanelen zorgen voor de isolatie, maar ook het kozijn waar de deuren in hangen is volledig geïsoleerd.

 

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop