Terug naar garagedeuren

Sectionaaldeuren 

highline groen High-Line: elegantie en kwaliteit
Deze serie sectionale garagedeuren is de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Het programma omvat drie structuren: woodgrain, stucco en satin . Per structuur kunt u kiezen  uit verschillende  soorten belijning. De deur wordt compleet op maat gemaakt en in de gewenste kleur geleverd.

 

Klik op de foto's voor meer informatie

aw unipro knop
AW 40-UniPro: uitblinker in design-opties
Deze volledig geïsoleerde sectionaaldeur is opgebouwd uit 40mm panelen, wordt speciaal voor u op maat geproduceerd en is in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Altijd voorzien van een kwalitatief zeer hoogwaardig veersysteem en op montageplaatsen versterkt met 5 lagen staal.
 

Sectionaaldeur AW60-UniTherm
AW 60-UniTherm: letterlijk een warm gevoel
Sectionaaldeur met 60mm panelen. Dankzij dubbele afdichting aan de boven- en onderzijde evenals tussen de panelen onderling, is de isolatiewaarde extreem hoog. Daarmee voldoet deze garagedeur aan de hoogste eisen.

 

Sectionaaldeur AW60-Prime

AW 60-Prime: perfectie tot in detail
De absolute top in het AW-assortiment sectionaaldeuren. Deze garagedeur is opgebouwd uit 60mm geïsoleerde panelen. De binnenzijde is compleet afgewerkt op kleur RAL9002. Alle draaiende delen zijn afgeschermd. De hoogwaardige afwerking weerspiegelt de aandacht voor perfectie en kwaliteit.

 

AW Nederland BV
 

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop