Nieuws

Nieuwe regeling waardevermeerdering (subsidie aardbevingsschade)

07-12-2016afb aardbevingsschade
Minister Kamp van Economische Zaken heeft ingestemd met een nieuwe waardevermeerderingsregeling voor huiseigenaren in het aardbevingsgebied in Groningen. Op advies van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), in afstemming met de maatschappelijke en bestuurlijke stuurgroepen, komt de nieuwe regeling overeen met de oude regeling voor waardevermeerdering.
(bron: NCG). Klik hier voor het volledige nieuwsbericht

Sectionale Garagedeur 
PRIME

Hekaandrijving

Portenda levert ook automatische hekaandrijvingen. Deze hekaandrijvingen zijn weersbestendig en op afstand bestuurbaar. De standaard meegeleverde 4-kanaals mini-afstandsbediening kan perfect worden afgesteld voor alle producten.

VINCI

Pro-Line Sprint

De eisen betreffende energiebesparing worden steeds belangrijker in de maatschappij. Om aan deze groeiende vraag tegemoet te komen breiden wij constant ons assortiment uit. Naast de succesvolle S80 en A80 introduceren wij nu met trots de S40 en A40 SPRINT.De SPRINT is specifiek ontworpen als snellopende overheaddeur. Door het reduceren van de tijd die de deur openstaat zijn forse besparingen op energie mogelijk. De SPRINT is perfect geschikt voor montage in de buitengevel.

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop