Prime

Nieuwe generatie sectionale garagepoorten PRIME

De nieuwe generatie sectionaalpoorten van WIŚNIOWSKI biedt een uitzonderlijke kwaliteit, gebaseerd op een reeks van unieke technische oplossingen. Om dit bijzonder product te creëren gingen we terug naar het basiselement van de sectionaalpoort, namelijk… het paneel.

INNOVO is niet alleen een sterk thermisch isolerend paneel met een dikte van 60 mm, maar het is ook de basis om een poort te creëren met een nieuwe veiligheidsstandaard en een nieuw design.

De vorm van het INNOVO paneel liet ons toe om een speciaal maskeersysteem te gebruiken, door zowel de mechanische elementen (scharnieren, rolblokken) en de volledige ruimte tussen de beweegbare delen van de poort, te verbergen. Verborgen mechanische elementen maken de poort niet alleen aantrekkelijker, maar terzelfder tijd wordt ook de gebruiksveiligheid verhoogd.

Het INNOVO paneel, ontworpen en vervaardigd in de fabriek van WIŚNIOWSKI, beschikt ook over uitstekende thermische isolatieparameters. De U-coëfficiënt van het INNOVO paneel bedraagt 0,37 W/m2K, wat zich vertaalt in de prestaties van de garagepoort in zijn geheel. Een nieuw paneel, dubbele afdichtingen aan de boven- en onderkant van het poortblad en rails met borstelafdichtingen lieten ons toe om een uitstekende warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,9 W/m2K te bereiken voor de poort met afmetingen 3000 x 3000 mm.

1. Flexibele afdekking van de ruimte tussen de panelen 
2. Aluminium profielen voor de bevestiging van de afdekking    
3. De scharnieren worden gemonteerd op staal van 5 lagen
4. Afdichting tussen de panelen  
5. Verborgen scharnier  
6. Polyurethaanschuim 

PRIME is een synoniem voor stijl, elegantie en veiligheid. Het presenteert een innovatieve aanpak van de productie van de poorten door veel meer te bieden dan de standaardoplossingen.

Verticale afdekking aan de rails

PERFECTE WERKING - EEN DOORDACHTE CONSTRUCTIE!

De constructie is zo ontworpen om een optimale werking van de poort te garanderen. Dit wordt bereikt door speciaal geprofileerde elementen van de draagconstructie en rails, alsook verborgen scharnieren, waar dubbele instelbare rollen werden gebruikt.

Zijdelingse afdekking aan de rol

DESIGN – INNOVATIEVE IDEEËN IN HARMONIE MET DE WAARDE VAN DE KLASSIEKERS!

De poort PRIME, ideaal ontworpen en verrassend modern met geavanceerde technische oplossingen, biedt ook een brede waaier aan afwerkingen. De stijl weerspiegelt de klassieke elegantie, in harmonie met moderne design concepten. Het visuele effect verkregen we onder meer dankzij geschilderde elementen van de draagconstructie, rails en het hang- en sluitwerk van de panelen. Dit draagt bij tot de esthetische kwaliteit van de poort en de garageruimte, terwijl de geschilderde elementen eveneens extra beschermd worden tegen corrosie.

Beweegbare afdekking aan de rollen en rails

EEN HOGER NIVEAU VAN COMFORT EN VEILIGHEID!

PRIME is niet alleen aantrekkelijk, maar biedt ook een hoog niveau van comfort en veiligheid, wat bij ons altijd op de eerste plaats komt. Alle beveiligingsopties voor andere modellen sectionaalpoorten (bescherming tegen overbelasting, noodrem, fotocellen), zijn bij de PRIME poort beschikbaar als standaard uitrusting. Om de veiligheidsnorm te verhogen hebben we dit beveiligingssysteem uitgebreid met constructie-elementen en mechanische onderdelen. Dit zijn: vaste afdekking aan de rails, beweegbare afdekking aan de rollen, geïntegreerde afdekking aan de trommel en de veren, zijdelingse afdekking aan de trommel en de veren en flexibele, inwendige afdekking aan de paneelovergangen.

Geïntegreerde afdekking aan de trommel en veren

BEKRONING VAN 25 JAAR WIŚNIOWSKI ERVARING

Alle voordelen van de poort PRIME bewijzen dat ze hun tijd ver vooruit zijn en eigen technologische standaarden stellen. De innovaties en moderne technologieën die in de PRIME poort geïmplementeerd zijn, zijn ongetwijfeld een mijlpaal in de categorie garagepoorten. Een dergelijk product zal ongetwijfeld een positief effect hebben op het prestige dat weerspiegeld zal worden in de omzet, wat wij u en onszelf toewensen.

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo