Terug naar rolluiken

Transparante rolluiken

Transparante rolluiken zorgen dat het zicht naar binnen blijft, terwijl de ruimte wel compleet wordt afgesloten. Dit maakt ze zeer geschikt als beveiligingsrolluik voor winkels, maar ook voor woningen (bijvoorbeeld de carport of veranda) zijn transparante rolluiken een uitstekende optie.

Hoogwaardige kwaliteit

Het polycarbonaat rolluik, is slagvast en heeft een ongehinderd doorzicht van 80 tot 85% en is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: de binnenkwaliteit, en de met kraswerende coating behandelde buitenkwaliteit. Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007 (raadpleeg de productinformatie voor specifieke kenmerken).

Transparante rolluiken voor particulier gebruik

Portenda heeft voor de particuliere gebruiker een zeer effectief transparant rolluik. Namelijk de Provilla. Dit rolluik kan bijvoorbeeld worden toegepast als afscherming tegen de wind op het balkon of de veranda.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Transparante Rolluiken Portenda BV

TRANS-P is een transparant rolluik met 3 mm dik polycarbonaat en een gepatenteerd aluminium profiel. Het rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter, waardoor het in bijna iedere situatie geplaatst kan worden. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geanodiseerde lijst die voorzien is van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 Volt buismotor-aandrijving. Transparant rolluik Type P

Het onbelemmerde doorzicht bedraagt 90%. Het pantsergewicht is 5,8 kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geleiders voorzien van HTF geleidestrips.

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop