Terug naar zonweringMarkiezen bij Portenda

Markiezen

Functionele zonwering, klassieke uitstraling

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Met de nostalgische uitstraling en de hoogwaardige afwerking is dit type zonwering voor zowel klassieke panden als nieuwbouw en ook bedrijfspanden een prachtige verfraaiing van de gevel.

Markies met geschulpte volantConstructie

Het frame van een markies kan uit hout of aluminium worden vervaardigd en is opgebouwd uit een aantal latten die middels scharnieren met elkaar verbonden zijn. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval. Dit frame wordt bekleed met zonneschermendoek en kan desgewenst worden voorzien van een dekplank en zijschotten.


 

Modellen

Ongeacht het model, komen wij altijd langs om de maten op te nemen en de verschillende opties te bespreken. Samen bepalen we de best passende markies voor uw situatie. 
Standaard model markies  Pet-model markies  Klap-model markies

Specificaties van markiezenscharnier

Standaardkleuren omkapping en frame markiezen indicatie van RAL-kleuren

  Gele markiezen met geschulpte volant Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

 

 

 

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop