Terug naar zonwering

Screens Groningen

Screens zijn aluminium verticale zonwering die aan de buitenzijde van het raam gemonteerd worden.
Het systeem lijkt op een rolluik maar in plaats van gesloten lamellen heeft u keuze uit vele doeksoorten, kleuren en dessins. Screens kunnen door de vlakke montage veel meer wind verdragen dan zonneschermen. Een ideale oplossing voor bedrijven en particulieren die overdag niet veel thuis zijn.   

Screens aanzicht van buiten Screens aanzicht van binnen

Voordelen van screens:

Met het diverse aanbod screens van Portenda vindt u altijd een oplossing die het beste bij u past.  
Klik op de afbeeldingen voor meer informatie of stel uw vragen aan onze adviseur.

Screen 75-85-95  Zip-screen met ritsgeleider  Nova screen voor terrasoverkappingen

Zonsensor cadeau!

Opgelet: deze mooie promotie van Somfy loopt door tot en met 31 augustus 2017. Tijdens de actieperiode ontvangt u gratis een Sunis WireFree™ II io zonsensor, bij aanschaf van tenminste twee draadloos bedienbare screens met io motor. 

verlenging somfy actie zonsensor screens

Door de draadloze zonsensor gaan de screens bij (te) veel zonlicht automatisch naar beneden en blijft het binnen koel. Zodra de zon weer weg is, gaan uw screens ook weer automatisch omhoog. 
U monteert de draadloze zonsensor Sunis WireFree™ II io heel eenvoudig buiten. Om de werking van de sensor aan en uit te kunnen schakelen is een Situo io A/M afstandsbediening of een Smoove io A/M wandbediening nodig. Vraag bij het bestellen onze adviseurs naar de juiste bediening.

Direct een offerte aanvragen

Allround zip-screens Allround screens micro zip 850 1000

Allround Zonwering

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Afspraak maken Offerte aanvragen

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop