Terrasoverkapping

TERRASOVERKAPPING

Een terrasoverkapping verlengt de periode die we buiten kunnen doorbrengen. Zo beschermt een terrasoverkapping tegen felle zon én regen, waardoor u altijd op een prettige manier buiten kunt zitten. Creëer een stuk extra woonoppervlakte met een terrasoverkapping en beleef de seizoenen op een nieuwe manier. Voorzien van zijwanden en glazen schuifdeuren heeft u nog meer beschutting. Zelf het ultieme buitenleven-gevoel ervaren? Vraag nu een offerte aan voor een terrasoverkapping.

Aluminium terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping zorgt u voor een stijlvol verlengstuk van uw woning. Aluminium is bovendien zeer solide, goed bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. Wij werken met hoogwaardig aluminium in drie kleuren: verkeerswit structuur (RAL9016), crème wit (RAL9001) en antraciet structuur (RAL7024).

Houten terrasoverkappingen

De natuurlijke uitstraling van hout zorgt ervoor dat uw overkapping één wordt met uw tuin. En omdat elk huis en elke tuin anders is, wordt deze exclusieve overkapping geheel naar uw wensen gemaakt.