Bedrijfsdeuren

BEDRIJFSDEUREN BIJ PORTENDA

Bedrijfsdeuren van de hoogste kwaliteit

Brand- en inbraakwerend, geheel aan te passen aan uw wensen en voorzien in een veilige werkomgeving; met een bedrijfsdeur van Portenda kiest u de hoogste kwaliteit voor uw  bedrijf. Wij bieden een groot assortiment overheaddeuren, roldeuren, schuifdeuren en snelloopdeuren voor industrie en utiliteitsgebouwen. Daarnaast vindt u ook verschillende modellen brandwerende deuren in ons aanbod. Tevens nemen wij u alle zorg uit handen door onderhoud en reparaties af te dekken middels een onderhoudscontract.

Bekijk hier het aanbod bedrijfsdeuren van Portenda:


Stalen rolluiken

BEDRIJFSROLLUIKEN BIJ PORTENDA

Veilige en robuuste rolluiken

Rolluiken zijn zeer veelzijdig: ze werken zonwerend, warmte-isolerend en inbraakvertragend. Daarnaast verzorgen ze een nette afwerking van uw woning. Portenda biedt rolluiken van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Alle rolluiken worden op maat gemaakt, u heeft ruime keuze uit modellen, kleuren en bedieningsopties.


Bedrijfs-zonwering

Maatwerk zonwering door Portenda uit Groningen

Alle zonwering van Portenda uit Groningen is op maat gemaakt. Onze deskundige monteurs zorgen voor een snelle en goede installatie. Door het ruime assortiment kunnen wij een compleet advies geven en daarbij rekening houden met al uw wensen. Wij adviseren en installeren al jarenlang zonwering in Groningen en omgeving.