Openslaande garagedeuren

OPENSLAANDE GARAGEDEUREN

Heeft u een garage of berging waar de auto niet in staat? Dan is een openslaande deur een goede optie. Deze biedt een brede doorgang voor gemak met bijvoorbeeld de fiets of container, is goed geïsoleerd (afhankelijk van model) en altijd eenvoudig te bedienen.

Luxe-Line garagedeuren:

 
Luxe-Line garagedeuren
Bij deze serie openslaande deuren draait het om design, isolatie en gebruiksgemak.  De 40mm dikke staal sandwichpanelen en 53mm aluminium profielen met thermische onderbreking zorgen voor volledige isolatie. De mogelijkheden qua kleur en materiaaluitvoering zijn vrijwel onbeperkt. In combinatie met de zijdeur Luxe-Line Single een juweel voor iedere woning.

AW-2 Basismodel

 
AW-2 Basismodel openslaande garagedeur 
Deze deur is gebaseerd op het frame en plaatwerk van de kanteldeuren en wordt geleverd in een budgetvriendelijke enkelwandige uitvoering als isolatie niet nodig is. Het is ook mogelijk de deur uit te voeren met een isolatiepakket voor het deurblad en een tochtborstel voor de onderzijde.

AW 40-2-ZT Half geïsoleerde

 
AW 40-2-ZT Half geïsoleerde garagedeuren

De AW40-2 ZT is een deels geïsoleerde openslaande deur. Met 40 millimeter dikke sandwichpanelen zijn de deurbladen geïsoleerd, maar het kozijn heeft geen thermische onderbreking.  Daarmee valt dit type precies tussen de AW-2 en AW40-2 in en is ideaal voor situaties waar de garage goed op temperatuur moet kunnen worden gehouden, maar volledige isolatie geen absolute vereiste is.


AW 40-2 Geïsoleerd

 
AW 40-2 Geïsoleerde garagedeur 

De AW 40-2 is een volledig geïsoleerde openslaande deur. Dit is de absolute top in het segment van de openslaande garagedeuren. Niet alleen de 40 mm dikke sandwichpanelen zorgen voor de isolatie, maar ook het kozijn waar de deuren in hangen is volledig geïsoleerd.