Pergola- en serrezonwering

PERGOLA- EN SERREZONWERING

Serre zonwering is speciaal voor glaskoepels en terrasoverkappingen ontworpen en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De kast en geleiders worden aan de bestaande constructie bevestigd. Plaatsing bovenop de serre beschermt het meest effectief tegen hitte en uv-straling.

Vinci-serie met uniek ritssysteem

Kenmerkend aan de Vinci-serrezonwering is de veerconstructie die zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Bovendien bestaat de mogelijkheid het systeem te voorzien van een unieke ritssluiting.  Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen, wat zorgt voor maximale windstabiliteit. De serrezonwering is in zeer grote oppervlaktes uitvoerbaar en wordt standaard geleverd met elektrische bediening.

Pergola zonwering

De Vinci-zonwering is ook als Pergola-variant verkrijgbaar. Het frame wordt aan de muur bevestigd en voorzien van staanders. Ook deze geleidingsprofielen kunnen worden voorzien van het ritssysteem om het doek naadloos te laten aansluiten. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar en kunnen grote oppervlaktes bestreken worden. De Vinci-pergola zonwering is een stabiel alternatief voor een knikarmscherm.
Extra optie is het toevoegen van een Vario-volant: een doek dat verticaal uitgerold kan worden, door een geïntegreerde cassette. Dit biedt een perfecte oplossing tegen laagstaande zon.

Ook is er dimbare led-verlichting verkrijgbaar; zo kunt u nog langer van de zomeravond buiten genieten.

Wilt u meer informatie of advies op locatie? Neem dan contact op!

  • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.