Bedrijfsrolluiken

BEDRIJFSROLLUIKEN BIJ PORTENDA

Veilige en robuuste rolluiken

Bedrijfsolluiken zijn zeer veelzijdig: ze werken zonwerend, warmte-isolerend en inbraakvertragend. Daarnaast zorgen ze voor een nette afwerking van uw pand. Portenda biedt stalen rolluiken van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Alle rolluiken worden op maat gemaakt, u heeft ruime keuze uit modellen, kleuren en bedieningsopties.

Ons assortiment:

Rolhekken

Stalen rolluiken

Stalen rolluiken voor bedrijven

Voor winkels, kantoren, parkeergarages en overheidsinstanties heeft Portenda een assortiment robuuste beveiligingsrolluiken die standaard geleverd worden met elektrische bediening. Ook rolhekken al dan niet transparant en in diverse RAL-kleuren behoren tot de opties voor bedrijfsmatige toepassingen. Bescherm uw pand tegen ongewenste gasten met rolluiken van Portenda.

Maatwerk en professionele montage

Wanneer u bij Portenda stalen rolluiken bestelt, worden deze geheel naar uw wensen op maat gemaakt. Tevens komen wij de producten installeren en ook voor onderhoud kunt u altijd contact opnemen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of doe een offerte-aanvraag via het formulier.