Bedrijfszonwering

BEDRIJFSZONWERING

Markiezen

MARKIEZEN

Functionele zonwering, klassieke uitstraling

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Met de nostalgische uitstraling en de hoogwaardige afwerking is dit type zonwering voor zowel klassieke panden als nieuwbouw en ook bedrijfspanden een prachtige verfraaiing van de gevel.


Screens

SCREENS GRONINGEN 

Screens zijn aluminium verticale zonwering die aan de buitenzijde van het raam gemonteerd worden.
Het systeem lijkt op een rolluik maar in plaats van gesloten lamellen heeft u keuze uit vele doeksoorten, kleuren en dessins. Screens kunnen door de vlakke montage veel meer wind verdragen dan zonneschermen. Een ideale oplossing voor zowel bedrijven: kantoor- of utiliteitsgebouwen en particulieren die een moderne, kwalitatieve afwerking voor de woning zoeken.


Uitvalschermen

UITVALSCHERMEN

Uitvalschermen zijn door hun eenvoudige maar zeer effectieve ontwerp de meest gebruikte zonwering. Met hun gunstige prijs en functionele bescherming vormen ze de perfecte oplossing tegen hinderlijk zonlicht en creëren een prettig binnenklimaat voor zowel bedrijf als particulier. De sterke constructie is regen/sneeuwbestendig en kan stormwind weerstaan. Met de grote keuze uit doeken, kleuren, dessins en bedieningen bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.


Knikarmschermen

KNIKARMSCHERMEN

Knikarmschermen zijn perfect voor toepassing bij openslaande ramen en deuren, want door het compacte knikarmsysteem houdt u een vrije doorloop. Optimale zonwering voor huis en terras, zonder draagarmen die in de weg zitten. De knikarmschermen worden standaard vaak uitgevoerd met een slingerstang; maar elektrische bediening middels schakelaar, afstandsbediening of smartphone is ook mogelijk. Kies uw knikarmscherm hieronder of vraag meer informatie aan via het offerteformulier.


De vele voordelen van zonwering

Zonwering bestellen bij Portenda heeft de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • 100% waterdicht
  • Wel 200 verschillende kleuren
  • Ruime keuze aan producten in iedere prijsklasse
  • Geïnstalleerd door monteurs met jarenlange ervaring

Maatwerk zonwering door Portenda uit Groningen

Alle zonwering van Portenda uit Groningen is op maat gemaakt. Onze deskundige monteurs zorgen voor een snelle en goede installatie. Door het ruime assortiment kunnen wij een compleet advies geven en daarbij rekening houden met al uw wensen. Wij adviseren en installeren al jarenlang zonwering in Groningen en omgeving.