Sectionaaldeuren

SECTIONAALDEUREN

High-Line:

Elegantie en kwaliteit 

Deze serie sectionale garagedeuren is de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Het programma omvat drie structuren: woodgrain, stucco en satin . Per structuur kunt u kiezen  uit verschillende  soorten belijning. De deur wordt compleet op maat gemaakt en in de gewenste kleur geleverd.


AW 40-UniPro:

Uitblinker in design-opties

Deze volledig geïsoleerde sectionaaldeur is opgebouwd uit 40mm panelen, wordt speciaal voor u op maat geproduceerd en is in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Altijd voorzien van een kwalitatief zeer hoogwaardig veersysteem en op montageplaatsen versterkt met 5 lagen staal.


AW 60-UniTherm:

Letterlijk een warm gevoel

Sectionaaldeur met 60mm panelen. Dankzij dubbele afdichting aan de boven- en onderzijde evenals tussen de panelen onderling, is de isolatiewaarde extreem hoog. Daarmee voldoet deze garagedeur aan de hoogste eisen.


AW 60-Prime:

Perfectie tot in detail 

De absolute top in het AW-assortiment sectionaaldeuren. Deze garagedeur is opgebouwd uit 60mm geïsoleerde panelen. De binnenzijde is compleet afgewerkt op kleur RAL9002. Alle draaiende delen zijn afgeschermd. De hoogwaardige afwerking weerspiegelt de aandacht voor perfectie en kwaliteit.