Stalen rolluiken

STALEN ROLLUIKEN

Dit type rolluik is ideaal voor zowel binnen- als buitenmontage, omdat het dicht stalen rolluik aan de zwaarste verzekeringseisen voldoet.

Uitvoering van het rolluik is verzinkt staal, maar kan natuurlijk in alle RAL kleuren gemoffeld worden.

Bekijk hier ons assortiment of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

MET 70/95 SD

 

MET 70/95 PERFO

MET ISO LIGHT

 

Rolluik elektrisch bedienen

Elektrische rolluiken worden steeds populairder. Onze rolluiken worden standaard geleverd met Somfy-motoren, met vorstbeveiliging, obstakeldetectie en inbraakpreventieve ‘anti-optilfunctie’ (tot 100kg). Met een geïntegreerde rolluik motor is het rolluik eenvoudig te bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, een afstandsbediening of tijdschakelaar. U kunt de bedieningsmogelijkheden verder uitbreiden door weersensoren toe te voegen en zelfs aansturing via de smartphone is mogelijk door het Somfy smart-home systeem.

App-bediening voor uw rolluiken

Vergroot het bedieningsgemak met de app-bediening van Somfy. Als dealer leveren wij desgewenst alle benodigde onderdelen voor moeiteloze bediening van uw rolluiken. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden voordat u bestelt; dan bent u er zeker van dat de juiste onderdelen gelijk meegeleverd en geïnstalleerd worden.

Connexoon Window

Bedien uw rolluiken met uw smartphone, waar u ook bent. Programmeer weekscenario’s en simuleer aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Klik op de afbeelding om de brochure te lezen.