ROLDEUREN

Heeft u een garage waar de ruimte beperkt is? Kies dan voor een geïsoleerde roldeur. Dit type garagedeur bestaat uit kleine lamellen die door geleiders lopen en volledig oprollen in een compacte cassette aan de bovenzijde van de dagopening. U bespaart ruimte doordat de roldeur compacter is dan een normale sectionale garagedeur; en er hoeft geen railsysteem aan het plafond te worden gemonteerd.

Roldeuren bij Portenda

Voor particuliere woningen levert Portenda de AW-R roldeur. Dit is een geïsoleerde roldeur die volledig in de bak aan de bovenzijde van de opening inrolt. De AW77 is opgebouwd uit lamellen van 77 mm hoog en 19 mm dik en de AW100 heeft een lamelhoogte van 100 mm en dikte van 25 mm. Beide roldeuren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De keuze tussen deze twee types is afhankelijk van uw situatie: afmetingen en constructie van de garage en specifieke wensen. De roldeuren zijn leverbaar tot een maximale maat van 4300 mm breed bij 4300 mm hoog.

Standaard zijn de AW-R roldeuren uitgerust met een elektrische bediening die optioneel is uit te voeren met een afstandsbediening.


Kenmerken
-Standaard elektrisch bediend met stuurkast

Optie
Meer licht: U kunt ervoor kiezen de deur uit te voeren met venster lamellen. Hierbij worden een aantal lamellen vervangen voor lamellen met kunststof beglazing. U kunt kiezen voor geen lamellen met kunststof beglazing, voor 1 rij lamellen met kunststof beglazing of voor drie rijen.