Over ons

Portenda, uw lokale specialist

Portenda is gevestigd in Hoogezand. Hier zijn in een sfeervolle woonboerderij showroom, kantoor en magazijn ondergebracht. Vanaf de Kalkwijk 60 leveren we onze producten en diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in de provincies Groningen en Drenthe.

De naam Portenda is een combinatie van de Italiaanse woorden ‘Porta’ en ‘Tenda’.
In het Nederlands kan dit vertaald worden in ‘Poort/ Deur’ en ‘Zonnescherm/ Markies’. Samengevoegd staat dit voor de hoofdactiviteit van het bedrijf: levering, installatie en onderhoud van garagedeuren en zonwering.

 

Onze missie: ieder huis en bedrijf tot in de puntjes verzorgd!

Het assortiment:

  • Zonwering
  • Terrasoverkappingen
  • Rolluiken
  • Garagedeuren
  • Bedrijfsdeuren
  • Bedrijfszonwering

Wij zijn Portenda: jarenlange ervaring en expertise

Het team van Portenda bestaat uit een groep professionele, enthousiaste mensen met jarenlange ervaring in het proces rondom het leveren, monteren en onderhouden van zonwering en garagedeuren.

Henk van der Scheer

Na jarenlang functie als accountmanager, 21 jaar geleden begonnen als ondernemer in de deuren en zonwering branche, na eerst ervaring opgedaan te hebben bij een fabrikant in deze branche. De bouw is mij niet vreemd, daar ik ben opgevoed door een architect.

Mickel Koekkoek

Na jaren gewerkt te hebben in de  bouw en bouwmaterialen nu  flexibel werkzaam bij Portenda als commericeel buitendienstmedewerker. Dit kan ik nu combineren met de functie die ik heb bij de Brandweer.

Wendy Ritsema

Onze Office Manager die alles binnen ons bedrijf in goede banen leidt. Deze duizendpoot met ervaring als ondernemer en in leidinggevende functies is ons direct aanspreek punt voor al uw vragen en wensen.

Frea Smit

Onze rots in de branding op gebied van de administratie. Daarnaast flexibel in ondersteuning van het bedrijfsbureau.

Onze monteurs

Met kennis en kunde monteren onze geroutineerde vakmensen zowel

Zonwering, Rolluiken, Garagedeuren, Bedrijfsdeuren, Terrasoverkappingen

Onze vakkundige allrounders pakken iedere klus op!

Hans Slager

Lammert van der Deen

Karol Pikula

Yentl

bedrijfsmascotte

Omdat koffiezetten nog niet lukt,
verzorgt hij de mentale ondersteuning.
Mits de kachel op kantoor aan is.

Lammert van der Deen

Monteur

 

 Hans Slager

Karol Pikula & Lammert

Andreas Tams

Waarom u voor Portenda kiest:

Portenda levert, monteert en repareert voor een scherpe prijs. Onze vakkundige monteurs staan altijd voor u klaar met gratis advies en hulp. Daarnaast bieden wij onderhoud en service voor alle producten, zodat u lang kunt genieten van uw zonwering, garagedeur, terrasoverkapping of rolluik.

Kwaliteit en comfort op de eerste plaats

  • Al onze producten worden voor u op maat gemaakt. Uw wensen staan hierbij centraal: hoe specifiek deze ook zijn.
  • Wilt u meer informatie om een goede keuze te kunnen maken? We komen naar u toe om vrijblijvend advies te geven en maten op te nemen.
  • Of breng een bezoek aan de showroom om u uitgebreid te laten informeren.
  • Een breed assortiment met uitstekende installatie en support door een vakkundig team. Dat is het totaalpakket van Portenda.

 

Ons motto: Het enige wat u hoeft te doen, is een kleur uitkiezen!


 

Het proces:

We hebben ons proces in zes stappen opgedeeld. Zo heeft u een indruk hoe Portenda per fase te werk gaat; vanaf het moment dat uw offerte-aanvraag binnenkomt tot het leveren en monteren van uw bestelling.

(Levertijden kunnen in de zomerperiode oplopen, wij houden u tijdens het koopproces op de hoogte van eventuele veranderingen)