Aluminium rolluiken

ALUMINIUM ROLLUIKEN

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Door het pantser van geïsoleerde lamellen ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Tevens zijn rolluiken preventief tegen inbraak en daarmee een veilige keuze voor uw woning. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Bekijk hier ons assortiment of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

Rolluik Allround

De meest veelzijdige zonwering

Rolluik Heroal

De meest veelzijdige zonwering

Rolluik elektrisch bedienen

Elektrische rolluiken worden steeds populairder. Onze rolluiken worden standaard geleverd met Somfy-motoren, met vorstbeveiliging, obstakeldetectie en inbraakpreventieve ‘anti-optilfunctie’ (tot 100kg). Met een geïntegreerde rolluik motor is het rolluik eenvoudig te bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, een afstandsbediening of tijdschakelaar. U kunt de bedieningsmogelijkheden verder uitbreiden door weersensoren toe te voegen en zelfs aansturing via de smartphone is mogelijk door het Somfy smart-home systeem.

App-bediening voor uw rolluiken

Vergroot het bedieningsgemak met de app-bediening van Somfy. Als dealer leveren wij desgewenst alle benodigde onderdelen voor moeiteloze bediening van uw rolluiken. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden voordat u bestelt; dan bent u er zeker van dat de juiste onderdelen gelijk meegeleverd en geïnstalleerd worden.

Connexoon Window

Bedien uw rolluiken met uw smartphone, waar u ook bent. Programmeer weekscenario’s en simuleer aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Klik op de afbeelding om de brochure te lezen.

Wilt u meer informatie of advies op locatie? Neem dan contact op!

  • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.