Over ons

Portenda, jarenlange ervaring en expertise

Het team van Portenda bestaat uit een groep professionele en enthousiaste monteurs met jarenlange ervaring in het leveren, monteren en uitvoeren van reparaties en onderhoud van al onze producten. Wij leveren een uitgebreid assortiment voor zowel particuliere- als bedrijfsmatige toepassingen.

Ons assortiment:

  • Zonwering
  • Terrasoverkappingen
  • Rolluiken
  • Garagedeuren
  • Bedrijfsdeuren

De specialist van Noord-Nederland

Portenda levert, monteert en repareert voor een scherpe prijs. Onze vakkundige monteurs staan altijd voor u klaar met gratis advies en hulp. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan voor alle producten, zodat u lang kunt genieten van uw zonwering, garagedeur, bedrijfsdeur of rolluiken. Onze jarenlange ervaring en expertise maakt Portenda tot dé specialist van Noord Nederland.
Voor vragen, reparaties, storingen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

De klant staat altijd centraal

Kwaliteit en comfort staan bij ons op de eerste plaats. Alle producten van Portenda kunnen compleet naar uw wensen worden aangepast, hoe specifiek deze ook mogen zijn. Met onze werkwijze vinden we altijd een passende en sluitende oplossing.
Wenst u meer informatie om een goede keuze te kunnen maken? Dan komen wij graag naar u toe om ter plekke advies te geven. Ook kunt u een bezoek aan de showroom brengen om u door ons laten informeren.

Pinnen bij Portenda

Om u nog meer gemak te bieden, hebben de monteurs sinds kort een mobiel pinapparaat in de bus. Eenvoudig met de pin betalen als uw aankoop geïnstalleerd is en de bon krijgt u via de mail.

Werken of stagelopen bij Portenda?

Regelmatig zijn er stageplaatsen beschikbaar bij Portenda. Kijk bij de vacatures voor het actuele aanbod.