MKB Snelloopdeuren

SNELLOOPDEUREN

Professionele snelloopdeuren voor MKB bedrijven

Dynamicroll

De DYNAMICROLL® is een zelfherstellende snelroldeur met een
flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor. De deur heeft
een doek van 1.300 gram/m2 of 900 gram/m2 en is leverbaar in
16 standaardkleuren voor het doek.
De Dynamicroll is bovendien optioneel leverbaar met
een geïsoleerd doek voor hogere temperatuurverschillen. De
deur is energiebesparend, sluit perfect af en wordt zonder
meerprijs geleverd met afdekkappen over rol en motor. De deur is
leverbaar in verschillende modellen, waaronder een RVS uitvoering,
de compacte Dynamicroll-90 en Dynamicroll Low Headroom.
Met de Dynamicroll kiest u voor een alleskunner die op
meerdere manieren kan worden bediend. De Dynamicroll is dan ook
onze meest veelzijdige snelroldeur, toepasbaar in vrijwel alle
sectoren

De Dynamicroll® is leverbaar in verschillende modellen en kleuren.

Daarnaast is de snelloopdeur standaard voorzien van een stevig PVC doek (900 gram/m2) met één strook rechthoekige vensters en afdekkappen over zowel de rol als de motor.

Optioneel is een geïsoleerd doek leverbaar voor ruimtes met een groot temperatuurverschil. Het is ook mogelijk vensters in het doek te plaatsen en het doek te bedrukken met uw logo of een andere print naar keuze.

De voordelen van de Dynamicroll®

Het slimme ontwerp van de Dynamicroll® snelloopdeur biedt u als ondernemer een aantal belangrijke voordelen:

  •  Meer veiligheid en bedrijfszekerheid
  •  Hogere efficiëntie en lagere kosten
  •  Prettige werkomgeving

De Dynamicroll® is hiermee een investering die op meerdere manieren bijdraagt aan de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van uw bedrijf.

Meer veiligheid en bedrijfszekerheid

De Dynamicroll® is standaard uitgevoerd met belangrijke veiligheidscomponenten. Fotocellen of een lichtgordijn detecteren obstakels, waardoor de kans op een impact klein is. Omdat de Dynamicroll® geen harde delen bevat en is uitgerust met een flexibele onderbalk, zal uw personeel bij impact minder snel gewond raken.

Verder is de snelroldeur zelfherstellend door middel van een rits-bevestiging. Bij een aanrijding zal de rits losschieten, waardoor de deur veel minder snel kapot gaat. Geleiders in het frame zorgen ervoor dat de rits weer in de oude stand terug wordt gebracht. Dankzij deze slimme techniek zal in veel gevallen de deur zelf herstellen en hoeft uw bedrijfsproces dus niet lang stil te liggen na een aanrijding.

Hogere efficiëntie en lagere kosten

De hoge snelheid tot 2,5 m/s van de Dynamicroll® en de verschillende bedieningsmogelijkheden zorgen ervoor dat uw personeel maximaal flexibel is en minimaal wordt gehinderd in hun werkomgeving. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken.

Door de automatische sluiting en snelheid van de Dynamicroll®, staat de deur steeds korte tijd open. Dit minimaliseert warmte-, koude- en drukverlies. Ook bij dichtstand zijn deze verliezen minimaal dankzij de nagenoeg perfecte afdichting met onze unieke, gepatenteerde magneetsluiting. Hiermee bespaart u energiekosten.

Ook bespaart u met de Dynamicroll® op herstel- en onderhoudskosten en heeft u minder uitvalperiodes. De robuustheid, zelfherstellendheid en afwezigheid van harde delen in het doek zorgen hiervoor. De deur zal door zijn flexibiliteit immers minder snel schade oplopen en storingen zijn vaak door u zelf te verhelpen. Bovendien is de deur eenvoudig te installeren.