Sectionaaldeuren

OVERHEADDEUREN

Sectionale bedrijfsdeuren die zijn opgebouwd uit sandwichpanelen worden ook wel overheaddeuren genoemd. Portenda heeft een ruim assortiment sectionaaldeuren die voldoen aan de Europese richtlijnen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Wij kunnen in praktisch iedere gewenste kleur en maatvoering leveren, waardoor de deuren perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand passen. Opties zoals lichtvensters, elektrische bediening en bijpassende loopdeuren behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk hier het assortiment overheaddeuren van Portenda of maak een afspraak met onze adviseur om op locatie de best passende oplossing voor uw bedrijfssituatie te bespreken.

Klik op het model van uw keuze voor meer informatie

Pro-Line S40

Pro-Line Sprint

Pro-Line Cube

Pro-Line A40

Pro-Line S80 - A80

Guttomat Indusrty

Veilig, duurzaam, betrouwbaar

Voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van industriële deuren zijn door de Europese Commissie richtlijnen vastgelegd in de norm EN13 241-1:2003. Al onze overheaddeuren voldoen ruimschoots aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen. Dit is vastgesteld door het geaccrediteerde Zweedse onderzoekscentrum SP Technical Research Institute of Sweden