Transparante Rolluiken

TRANSPARANTE ROLLUIKEN

Transparante rolluiken zorgen dat het zicht naar binnen blijft, terwijl de ruimte wel compleet wordt afgesloten. Dit maakt ze zeer geschikt als beveiligingsrolluik voor winkels, maar ook voor woningen (bijvoorbeeld de carport of veranda) zijn transparante rolluiken een uitstekende optie.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Het polycarbonaat rolluik, is slagvast en heeft een ongehinderd doorzicht van 80 tot 85% en is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: de binnenkwaliteit, en de met kraswerende coating behandelde buitenkwaliteit. Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007 (raadpleeg de productinformatie voor specifieke kenmerken).

Transparante rolluiken voor particulier gebruik

Portenda heeft voor de particuliere gebruiker een zeer effectief transparant rolluik. Namelijk de Provilla. Dit rolluik kan bijvoorbeeld worden toegepast als afscherming tegen de wind op het balkon of de veranda.

TRANS-P

is een transparant rolluik met 3 mm dik polycarbonaat en een gepatenteerd aluminium profiel. Het rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter, waardoor het in bijna iedere situatie geplaatst kan worden. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geanodiseerde lijst die voorzien is van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 Volt buismotor-aandrijving.

Het onbelemmerde doorzicht bedraagt 90%. Het pantsergewicht is 5,8 kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geleiders voorzien van HTF geleidestrips

Wilt u meer informatie of advies op locatie? Neem dan contact op!

  • Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.