Paviljoenen van Corradi

Sinds 2016 is Portenda leverancier van Corradi: hoogwaardige Italiaanse terrasoverkappingen, zonnezeilen, zonneschermen en luifels. Stijlvolle buitenleven-producten waarmee u het hele jaar door ontspannen kunt genieten van uw tuin, zonder hinder van weersinvloeden.

Corradi voor bedrijven

Ook voor toepassingen in de zakelijke sfeer is de Corradi serie uiterst geschikt. Trek de unieke stijl en sfeer van uw restaurant of bar door naar het terras en creëer een design buitenruimte, die het gehele jaar door gebruikt kan worden.

Corradi Alba

Alba is een terrasoverkapping, uitgerust met aluminium lamellen, die kunnen worden gekanteld tot 150 ° via een draadloze besturing. Wanneer de overkapping volledig gesloten is, blijft de bovenste afdekplaat waterbestendig. Het water wordt afgevoerd via een gootsysteem dat geïntegreerd is in de staanders, zodat het onder de kap droog blijft.

Corradi Zonnezeilen

De zonnezeilen of schaduwdoeken van Corradi kunnen volledig worden opgerold in enkele seconden door een gemotoriseerd of handmatig systeem. De zonneluifels zijn gemaakt van roestvrij staal en geanodiseerd aluminium. Het doek bestaat uit harsgebonden Tempotest Star® en is verkrijgbaar in vier kleuren of in wit Dacron®, kwaliteitsdoek uit de nautische wereld. De uitstekende bestendigheid tegen weersinvloeden, zout en slijtage, maken de Velombra en Maestrale zonnezeilsystemen tot een originele en effectieve oplossing in vele situaties. Zowel voor commerciële doeleinden als voor particuliere woningen.

Zonnezeilen bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden waarmee u eindeloos kunt variëren. Met het modulaire systeem kunt u wisselende combinaties maken en stijlvolle, schaduwrijke gebieden creëren.

Corradi Pergotenda

De Pergotenda® is een gepatenteerd overkapping-vouwsysteem dat hoogwaardige materialen combineert met technisch design. Het materiaal is 100% waterdicht. Deze terrasoverkapping kan compleet naar uw wensen worden ontworpen. Een volledig gepersonaliseerd design dat iedere buitenruimte tot een fijne plek om te genieten maakt, ongeacht het weer, het hele jaar door.

De mogelijkheden zijn oneindig: een aluminium of houten frame (de laatste in meer dan 200 kleuren leverbaar), losstaand of muurbevestiging, vlak of gebogen, met open zijwanden of voorzien van schuifdeuren van glas of Ermitika ® windvaste sreens. De maximale afmeting van een Pergotenda element is 13m breed waarbij de uitval 9m is. D oor een opstaande rand op het doek en een goot vooraan dat het water afvoert via de palen, blijft het onder de overkapping perfect droog.

Corradi bestellen bij Portenda

Wij komen altijd langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Daarmee garanderen we de kwaliteit van uw op maat gemaakte Corradi-product. We informeren u uitgebreid over het scala aan opties en transformeren iedere buitenruimte, van balkon tot horeca-terras, in een gastvrije thuishaven.