Terug naar zonwering

Serrezonwering

Serre zonwering is speciaal voor glaskoepels en terrasoverkappingen ontworpen en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De kast en geleiders worden aan de bestaande constructie bevestigd. Plaatsing bovenop de serre beschermt het meest effectief tegen hitte en uv-straling. Serre zonwering bovenplaatsing

Vinci-serie met uniek ritssysteem

Kenmerkend aan de Vinci-serrezonwering is de veerconstructie die zorgt dat het doek in iedere positie strak blijft. Bovendien bestaat de mogelijkheid het systeem te voorzien van een unieke ritssluiting.  Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen, wat zorgt voor maximale windstabiliteit. De serrezonwering is in zeer grote oppervlaktes uitvoerbaar en wordt standaard geleverd met elektrische bediening.

Vinci serre zonwering binnenmontage   Pergola zonwering gestreept doek   Serrezonwering Vinci ontwerp

Pergola zonwering

De Vinci-zonwering is ook als Pergola-variant verkrijgbaar. Het frame wordt aan de muur bevestigd en voorzien van staanders. Ook deze geleidingsprofielen kunnen worden voorzien van het ritssysteem om het doek naadloos te laten aansluiten. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar en kunnen grote oppervlaktes bestreken worden. De Vinci-pergola zonwering is een stabiel alternatief voor een knikarmscherm.
Extra optie is het toevoegen van een Vario-volant: een doek dat verticaal uitgerold kan worden, door een geïntegreerde cassette. Dit biedt een perfecte oplossing tegen laagstaande zon.

Vinci Pergola terrasoverkapping   Vinci pergola zonwering met Vario volant
Ook is er dimbare led-verlichting verkrijgbaar; zo kunt u nog langer van de zomeravond buiten genieten.

 Serrezonwering Portenda BV Vinci200 pergola met tussenrol Klik op de afbeelding voor de productfolder

Direct een offerte aanvragen

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop