Zonweringdoek collecties

Het doek trekt de aandacht bij buitenzonwering. Van klassiek tot modern of zelfs custom-made: u kunt eindeloos variëren met kleuren en dessins. Portenda heeft een grote collectie kwaliteitsdoeken van verschillende merken zoals Dickson, Swela en Tibelly. Van alle leverbare doeken zijn kleurechte stalen te bekijken in onze showroom, of de adviseur komt bij u langs en brengt stalenboeken mee. 

De voordelen van buitenzonwering

Dickson sfeerbeeld Biedt bescherming
Zonwering biedt o.a. bescherming tegen schadelijke UV-straling, inkijk, verkleuring van meubels, weersinvloeden et cetera.
Reduceert warmte en bespaart energie
Uit onderzoek van TNO blijkt dat (automatisch geregelde) zonwering een energiebesparing tot 30% kan opleveren. Het heeft een positief effect op de kwaliteit van het binnenklimaat.
Decoratief
Zonwering geeft door kleur en vorm een persoonlijke tint aan uw huis. Daarnaast kan het de architectonische waarde van uw woning verhogen.

Swela collectie

Swela heeft voor de Sunvas-collectie een aantal inspiratie-boards opgesteld, waarbij de verschillende ontwerpen op kleur en dessin zijn gesorteerd. Daarnaast is er de Sunsilk-collectie, met doeken die uit een combinatie van acryl en polyester zijn vervaardigd, waardoor het gladder aanvoelt. Binnen deze serie zijn er modernere kleurcombinaties en dessins toegepast.
 
Sunvas collectie doeken Geel - Oranje  Sunvas collectie doeken Rood - Beige  Sunvas collectie doeken Groen - Blauw  Swela collectie Sunsilk doekstalen
klik op de afbeeldingen voor een impressie 

Dickson collectie

De doeken van deze producent bestaan uit 100% in de massa geverfd acryl. De hoogwaardige pigmenten worden tijdens het productieproces geïmpregneerd in het hart van de vezel. Dat resulteert in draden die tot diep vanbinnen gekleurd zijn, wat voor een hoge duurzaamheid en kleurvastheid zorgt.
Klik op de afbeeldingen voor een impressie van de orchestra-doeken uit de series Color Design en Essential.
Dickson zonweringdoek Color Design Selection  Dickson zonweringdoek Essential collectie                                                Technische specificaties:Algemene specificaties zonweringdoek

Tibelly collectie

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering. Het doek van Tibelly wordt geweven uit zogeheten in de massa gekleurde acrylvezels. Dit draagt bij aan een langdurige kleurechtheid. De extra water- en vuilafstotende nabehandeling zorgt ervoor dat het doek eenvoudig te onderhouden is. De collectie bestaat uit ruim 74 kleuren en dessins. Klik op de afbeelding voor een overzicht. Voor een nog strakkere uitstraling is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.

 Tibelly collectie zonweringdoek Klik op de afbeelding voor een overzicht van de collectie

Direct een offerte aanvragen

Mail Portenda  [email protected]      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


SERVICE

Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373

Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel: +3150 820 0464 
       +31598 320 373

E-mail: [email protected]
Portenda Facebook  Facebook    

Wat vinden onze klanten? 

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

Bekijk hier de recensies

portenda logo