Zonweringdoek collecties

Het doek trekt de aandacht bij buitenzonwering. Van klassiek tot modern of zelfs custom-made: u kunt eindeloos variëren met kleuren en dessins. Portenda heeft een grote collectie kwaliteitsdoeken van verschillende merken zoals Dickson, Swela en Tibelly. Van alle leverbare doeken zijn kleurechte stalen te bekijken in onze showroom, of de adviseur komt bij u langs en brengt stalenboeken mee. 

De voordelen van buitenzonwering

Dickson sfeerbeeld Biedt bescherming
Zonwering biedt o.a. bescherming tegen schadelijke UV-straling, inkijk, verkleuring van meubels, weersinvloeden et cetera.
Reduceert warmte en bespaart energie
Uit onderzoek van TNO blijkt dat (automatisch geregelde) zonwering een energiebesparing tot 30% kan opleveren. Het heeft een positief effect op de kwaliteit van het binnenklimaat.
Decoratief
Zonwering geeft door kleur en vorm een persoonlijke tint aan uw huis. Daarnaast kan het de architectonische waarde van uw woning verhogen.

Swela collectie

Swela heeft voor de Sunvas-collectie een aantal inspiratie-boards opgesteld, waarbij de verschillende ontwerpen op kleur en dessin zijn gesorteerd. Daarnaast is er de Sunsilk-collectie, met doeken die uit een combinatie van acryl en polyester zijn vervaardigd, waardoor het gladder aanvoelt. Binnen deze serie zijn er modernere kleurcombinaties en dessins toegepast.
 
Sunvas collectie doeken Geel - Oranje  Sunvas collectie doeken Rood - Beige  Sunvas collectie doeken Groen - Blauw  Swela collectie Sunsilk doekstalen
klik op de afbeeldingen voor een impressie 

Dickson collectie

De doeken van deze producent bestaan uit 100% in de massa geverfd acryl. De hoogwaardige pigmenten worden tijdens het productieproces geïmpregneerd in het hart van de vezel. Dat resulteert in draden die tot diep vanbinnen gekleurd zijn, wat voor een hoge duurzaamheid en kleurvastheid zorgt.
Klik op de afbeeldingen voor een impressie van de orchestra-doeken uit de series Color Design en Essential.
Dickson zonweringdoek Color Design Selection  Dickson zonweringdoek Essential collectie                                                Technische specificaties:Algemene specificaties zonweringdoek

Tibelly collectie

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering. Het doek van Tibelly wordt geweven uit zogeheten in de massa gekleurde acrylvezels. Dit draagt bij aan een langdurige kleurechtheid. De extra water- en vuilafstotende nabehandeling zorgt ervoor dat het doek eenvoudig te onderhouden is. De collectie bestaat uit ruim 74 kleuren en dessins. Klik op de afbeelding voor een overzicht. Voor een nog strakkere uitstraling is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.

 Tibelly collectie zonweringdoek Klik op de afbeelding voor een overzicht van de collectie

Mail Portenda  info@portenda.nl      Telefoon Portenda  050 8200464 | 0598 320373  Portenda Facebook  Facebook    


Wat vinden onze klanten?

"Zeer tevreden! Huis rondom voorzien van rolluiken 3 jaar geleden, en werkt nog super!Daarom vandaag nieuwe garagedeur bestelt. Echte aanrader TOP bedrijf! Ga zo door"  - Christian Siks

Bekijk meer recencies

    
 

 

SERVICE

Neem in geval van storing, reparaties of het verkrijgen van informatie contact met ons op.  +31 (0)598 320 373
Portenda biedt een totale collectie aan zonwering en garagedeuren. Maar ook voor rolluiken, bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onder andere buitenzonwering zoals knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen. Screens en rolluiken worden steeds populairder als zonwering, klimaatbeheersing en inbraakpreventie.  Het assortiment garagedeuren wordt constant vernieuwd met opties die uw gemak vergroten, zoals elektrische bediening. Verder biedt Portenda altijd vele opties qua kleuren, vensters, loopdeuren en accessoires. Voor zowel de zonwering als de garagedeuren en de terrasoverkappingen geldt: alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Van de cassette van het knikarmscherm tot de glaswand van de terrasoverkapping, van de doekkleur van het ritsscreen, tot de panelen van openslaande garagedeuren. Dit geldt ook voor de bedrijfsdeuren. Portenda zorgt samen met u voor een overheaddeur, brandwerende roldeur, snelloopdeur of schuifdeur die perfect bij de uitstraling van uw bedrijfspand past. Ons doel is het bijdragen aan uw wooncomfort en een veilige werkomgeving, voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk het aanbod op uw gemak hier op de website of kom naar de showroom en laat u gratis adviseren door onze experts.
Portenda: Uw specialist op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, garage- en bedrijfsdeuren.  

 
                                                     
Offerte aanvragen Afspraak maken

CONTACT

KvK    : 50851381
Adres: Kalkwijk 60
             9603 TD Hoogezand

Tel      : +3150 820 0464 / +31598 320 373
E-mail: info@portenda.nl
Portenda Facebook  Facebook    

Openingstijden Showroom: 

Maandag t/m Vrijdag : 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag                      : 10.00 - 15.00 uur
Zondag:                        : gesloten

portenda logo
webshop